De lekkerste cafetaria van Nieuwegein

Bij Cafetaria Sabina kunt u heerlijk genieten van verse patat, snacks, ijs, milkshakes en nog veel meer! Ook voor een gezellig kopje koffie kunt u bij ons terecht. Dus kom gezellig een keer binnen bij de lekkerste cafetaria van Nieuwegein. Wij zijn al meer dan 26 jaar een begrip in Nieuwegein en vooral in de wijk de Doorslag en sinds kort hebben wij een nieuwe locatie in de Fokkesteeg!

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een zeer goede kwaliteit bieden en een uitmuntende service. Onze cafetaria heeft een gezellige inrichting waar u op uw gemak kunt eten of onder een kopje koffie of ander drankje kunt wachten op uw bestelling.

slider

Ons Assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan van de lekkerste friet, snacks, milkshakes, ijs, verschillende menu’s, salades en drinken.

Wij bieden ook aan bedrijven gemak en service. Wij bezorgen het zelfs tot aan uw bureau. En al onze producten zijn heerlijk vers en worden met passie bereid. Dat zijn de ingrediënten die er voor zorgen dat u als gast tevreden bent, maar vooral ook tevreden blijft. Want een tevreden gast krijg je niet, die moet je verdienen! En dat weten wij al meer dan 26 jaar! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Cafetaria Sabina.

Direct Bestellen?

Van verse frites tot heerlijk belegde broodjes. En van lekkere snacks tot gezonde salades. Bekijk snel ons gehele assortiment en plaats gemakkelijk uw bestelling. Wij staan voor u klaar.

  • Nooit meer wachten!

  • Snel & gemakkelijk

  • Betalen via iDeal

Wilt u telefonisch bestellen bij Cafetaria Sabina in plaats van online? Bel ons:

Locatie De Doorslag: 030 604 6797!

Locatie Fokkesteeg: 030 743 3727!

ONLINE BESTELLEN DE DOORSLAG
ONLINE BESTELLEN FOKKESTEEG